Tyto webové stránky používají cookies pro lepší uživatelský zážitek. Setrváním na stránkách souhlasíte s jejich použitím. Více informací… ×

[Přeskočit k obsahu]

Speciální stánek Xiaomi 14 řada ve Westfiled Chodov

Speciální stánek Xiaomi 14 řada ve Westfiled Chodov

Zapojte se do akce plné technologických zázraků s Xiaomi 14 Ultra a značkou Leica v obchodním centru Westfield Chodov od 2. do 7. dubna 2024. Získáte unikátní dárky a slevu na nejlepší fotomobil roku, potkáte se s Leošem Marešem, vypijete si kávu s vlastním selfíčkem a mnoho dalšího.

Přijďte na speciální stánek Xiaomi v obchodním centru Westfield nabídne nejnovějšími modely, které si budete moci nejen prohlédnout, ale i vyzkoušet, a pokud vás něco zaujme, rovnou i zakoupit. Budete mít jedinečnou příležitost vyzkoušet si fotografické schopnosti nejlepšího fotomobilu roku, modelu Xiaomi 14 Ultra. Při nákupu získáte unikátní slevu a dárky navíc.

U slavnostního zahájení v OC Westfield, které proběhne 2. dubna v 16:00, nebude chybět ani Leoš Mareš, dlouhodobý podporovatel značky Xiaomi.

Speciální nabídka pouze ve Westfield Chodov, kterou si nemůžete nechat ujít!

  • K nákupu Xiaomi 14 Ultra získáte jako dárek fotografickou sadu v hodnotě 4 999 Kč.
  • Když si pořídíte Xiaomi 14, dostanete slevu 2 500 Kč na model s vyšší pamětí.
  • Při pořízení Xiaomi 14 Ultra získáte slevu 3 500 Kč na příští nákup na eshopu xiaomicesko.cz
  • Při pořízení Xiaomi 14 získáte slevu 2 200 Kč na příští nákup na eshopu xiaomicesko.cz

A na co všechno se můžete těšit?

Čeká na vás fundovaný popis všech fotografických schopností modelu Xiaomi 14 Ultra, který vznikl ve spolupráci s legendární značkou Leica. V současnosti nejpokročilejší sestava fotoaparátů umožňuje pořizovat snímky doslova za všech světelných podmínek. Za tmi, v protislunci Xiaomi 14 Ultra umí dokonalé portrétní fotografie, zachytí i ty nejjemnější detaily na makrosnímcích, skvěle se hodí i pro pouliční fotografii a samozřejmě funguje i jako kamera s rozlišením až 8K. Během prezentace se také dozvíte, jak účelně všechny pokročilé funkce a nastavení tohoto mobilu využít. Seznámíte se i s historií společnosti Leica, která celou fotografickou revoluci v roce 1913 začala. Prohlédnout si budete moci i některé z prvních a dnes už legendárních kinofilmových přístrojů, které značka uvedla na trh.

Výborná káva a nápadité selfie? Ideální kombinace! Na stánku Xiaomi si budete moci před speciální fotostěnou pořídit vlastní selfie, které si následně doslova vypijete. Bude totiž plavat na povrchu lahodné kávy, jenž vám hostesky na místě uvaří. Profesionální fotograf vám také pořídí zábavný portrét (samozřejmě fotomobilem Xiaomi 14 Ultra), který si necháte vytisknout a odnesete s sebou domů.

Nenechte si ujít šanci být součástí této neopakovatelné události. Přijďte do OC Westfield Chodov a poznejte budoucnost technologií.

 

*Nabídka platí od 2. 4. do 7. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.